videotecă 2009


O selecţie a materialelor la care am lucrat în 2009, un antrenament pentru ce va urma 🙂

  • septembrie 2009 – interviu cu Monica Tatoiu

din culise: intr-o atmosferă mai mult decat placută,  cu ajutorul lui Octav, m-am pornit intr-o discutie cu Monica Tatoiu despre principii si societatea românească. Prilejul a venit in perioada cand eram PR la desingyourself.ro, realizând un parteneriat cu A Treia Cafea. Acolo am cunoscut oameni frumoşi, printre care Monica Branduşescu si Raluca Muresan.

  • septembrie 2009-*   interviu Cătălin Mitulescu (unul din scenariştii premiatului EU CÂND VREAU SĂ FLUIER, FLUIER)
  • din culise: aici au fost „suflate” câteva detalii din filmul ce avea să prindă două premii la Cannes în 2010. Locaţia şi împrejurările sunt aceleaşi ca şi în cazul interviului cu Monica Tatoiu.

din culise:a fost o joacă de oameni mari. 🙂 săgeţi, baloane, public prins în vorbă şi o demostratie live  din partea mariachi-lor! Noi ne-am amuzat teribil la filmare, mai ales c-am fost atât de vitează încât am dărâmat unul din decoruri! 😀

  • august 2009 – reportaj la Preview-ul AVATAR. (cu Irina Maragareta Nistor)

din culise: trecând drept începutul colaborării mele cu cinematograful Hollywood Multiplex, aici ne-am jucat cu impresii după vizionarea a 20 de min din mediatizatul Avatar.” Colegii” de discuţie au fost foarte interesaţi să-mi povestească păreri, iar „experimentul” primului mei reportaj a trecut testul. 😀

    • aprilie 209: „Fata de 10” s-a numit emisiunea concurs, Pro Cinema şi-a făcut de cap cu acesta idee

din culise:Aceasta ar putea fi trecută  în calendarul meu drept prima înregistrare ca prezentatoare (loc obtinut prin concurs) în cadrul unei producţii Tv –  deşi, prima apariţie şi atribuţie în televiziune s-a petrecut în vremea când aveam 16 ani, la o televiziune locală (Prima Tv Neamţ). Atunci realizam emisiuni pentru tineri, în direct, duminică de duminică, dimineaţa devreme. (din păcate, n-am primit moştenire nicio înregistrare).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: