Trei intrebari.. cu George Ivascu

În toamna lui 2009 îmi împărţeam ideile şi energia ca PR-ist şi reporter al revistei (pe atunci) designyourself.ro . De aici şi până la ce veţi vedea mai jos, vine următoarea explicaţie:

Am aflat despre planurile Monicăi Brandusescu de a înfiinţa „Şcoala Vocaţională a Treia Cafea”. Ideea ce stătea în spate m-a atras instant, iar lista personalităţilor care au onorat cele două zile de deschidere, mi-a pus pe jar dorinţa de a surprinde şi transmite mai departe gânduri şi idei ale acestora! Aşa a luat formă şi interviul acesta, iar titlul: „Trei întrebări..” a venit o dată cu pornirea reportofonului! A fost unul dintre primele interviuri  de când mă aflam în Bucureşti. Acum, mi-ar plăcea  să continui drumul celor „Trei întrebări..” cu cât mai mulţi Oameni talentaţi, şi care pot adăuga „ceva” nouă. Nu întâmplător cred că am redescoperit acest material într-unul din folderele calculatorului, şi  mi-ar plăcea să aflu  părerea voastră vis-a-vis de ceea ce a rezultat. Personal, o văd ca pe o provocare – cuprinderea în trei întrebări/trei minute, a unor impresii, convingeri, din viaţa deloc previzibilă a artiştilor!

Unii dintre voi, cunosc şi ediţiile emisiunii Show4U – de a cărei realizarea m-am ocupat timp de trei luni (totul pare să fie cu trei?!) şi dintre invitaţii pe care i-am prezentat live, au mai fost şi alte nume întâlnite la evenimentul de care spuneam câteva rânduri mai sus.  Foarte curând, voi reveni şi cu partea „nevăzută” a acelor ediţii, din care sigur veţi strânge două-trei zâmbete.  Şi da.. în prezent îndur cu nelinişte  pofta de a comunica din nou pe calea „undelor cu sunet şi imagine”, dar am încredere că se va rezolva curând şi acest aspect!

George Ivaşcu este unul dintre actorii mei preferaţi, la fel şi cel pe care îl aminteşte în vorbele sale!

Să nu uit! – Gândiţi-vă la „un pom, o fântână” – ce nume poartă în cazul vostru? („traducerea”, e tot jos!)

Comments
3 Responses to “Trei intrebari.. cu George Ivascu”
  1. Condeera spune:

    Asta imi va servi drept sursa de inspiratie pentru interviul pe care il am de facut si eu acum. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: