prin amintiri

DSC05053

ce-am scris aici e de acum 1 an si jumatate-prin toamna din 2007. si trebuia sa descriu o vacanta ce tocmai isi lasase amintirea arzatoare a unei veri din acelea in care te bucuri de dimineti cand te-ntorci „pe partea cealalta” bucuros ca „esti in vacanta”! dar in cate feluri as putea acum povesti o asa vacanta..mai ales ca nu voi mai avea parte de ea..decat in gandurile ce povestesc despre cele 12 „vacante de vara”.  toate isi au farmecul la timpul lor…insa sunt convinsa ca o emotie vie te poate transpune in acele vremuri. deci, imi permit sa ma intorc oricand unde vreau in timp..ca doar e timpul meu! 🙂  ador amintirile!

deocamdata revad ce ziceam la inceput de-a XI-a

Cu pasi mici prin lucruri mari

O furtuna intr-un pahar cu apa, o lume prea agitata pentru cat ar merita de fapt. Norocul de a fi invatat din greseli, dorinta de a scapa din abisul ce a existat mereu, au dus la un rasarit si un apus, petrecute in aceeasi clipa.

Cand doua maini se intalnesc, impletesc sperante. Cand doua fulgere se unesc, starnesc teama. Tot ceea ce te face sa crezi in viitor, te va incerca mai devreme sau mai tarziu, daca meriti sa-ti duci visele mai departe, sa-ti implinesti dorinte. In puterea de a depasi greutati, sta priceperea de a folosi bucuriile, de a fi fericit.

Si totul porneste din noi… Ce-ar costa un plus de ingaduinta, bunatate..? Nu cumva, fara lucrurile rele, n-am mai sti care sunt cele bune? Aici vroiam sa ajung. Dar nimeni nu vrea sa inteleaga ca TOT RAUL E SPRE BINE!

Acesta e castigul meu; daca am fost trista, am invatat sa sper, daca m-a durut, am invatat sa vindec, daca am pierdut, am invatat sa ma pazesc, daca am plans, am pretuit apoi mai mult un zambet…

Cu fiecare vorba, o poveste in plus; cu fiecare privire, un tablou in suflet; cu fiecare pas, un lucru nou descoperit..

hmm, ce optimista eram si atunci 🙂

si fotografii tot din acea vara-toamna, cu doua prietene bune. ne va fi dor de acele zile, stim.

DSC04878

DSC04352

DSC04342

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: