libertate!

IMG_9218_1 copy

catre vise, viitor, iubire..sau ce vrei tu..! eu spun ca trebuie sa fim liberi in gandire. fiindca de aici pornesc toate.

bine ar fi sa renuntam la „masti”..sa ne dam seama ca avem prea putin timp pentru a ne permite sa ne prefacem, sa ne amintim care ne sunt dorintele si sa facem ce trebuie pentru a  le implini!

sa-ti pierzi „urma” din „turma” . de aceea imi arunc pasii:din setea de  a renunta la tipare, la reguli impuse fara nicio logica! nu sunt aici pentru a urma pe cineva anume, ci pentru a urma drumul meu.

toti au o latura interioara,dar cati ii acorda importanta? nu e filozofie, e adevar. ma intrebi: „ce importanta mai are, cand lumea e o jungla”? iti spun : ” e mai rau decat o jungla, pentru ca nici -legea junglei nu mai e respectata- tocmai de asta trebuia sa te remarci din multime. daca lasi lucrurile sa se intample dupa voia altora nu faci decat sa dai dreptate si sa-i sustii pe cei pe care de fapt ii detesti. si tocmai nepasarea ii mentine acolo sus..!

sigur, nu pot schimba acum eu toate astea..dar nici sa ma complac nu pot.

daca vreau, pot avea tot ce-mi doresc. zambesc, primesc bucuria nepretuita a lucrurilor ce a doua oara nu le mai prind. pastrez amintiri care-mi dau energie si forta sa ma ridic cand pierd, fara sa renunt la nimic. pentru ca..”tot raul e spre bine”

soarele va straluci pentru mine,si-mi va da LIBERTATE  🙂 Daca VREI, poate fi si pentru TINE asa 🙂

IMGP9560

 

Comments
2 Responses to “libertate!”
  1. zambetpictat spune:

    mmm..prima poza e originala..pup :*

  2. Silviu spune:

    tot ce zici tu e adevarat..ai pus in cuvinte ceea ce simtulrile mele o stiu dar nu pot contura aceasta stiintza prin vorbe ( cuvinte) …mersi! ( SILVIU ..rsi…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: